Bærehjelp - Fra studenter og hjelpere

Bærehjelp til å flytte

Flytteappen er en perfekt løsning for studenter eller en hjelper som ønsker å tjene litt ekstra penger på kveldstid eller i helgene. Gjennom Flyttealliansen er studenter nøye utvalgt og trent for å gi deg den beste opplevelsen når det kommer til bærehjelp.

Hvordan fungerer bærehjelpen?

1. Vil du jobbe å tjene ekstra penger?

Er du ung, student eller arbeidsledig med god fysikk? Du løfter mer enn 75 kg Da kan du få jobber gjennom appen.

2. Studenter og hjelpere nær deg

Studenthjelp
Studenthjelp

Når kunder som skal flytte søker med appen Flytt på minutt! Vil de se alle studenter og hjelpere som er pålogget Flytteappen. 

3. Betaling og tips

Betaling
Betaling

Etter flytteoppdraget er ferdig betaler kunden deg gjennom appen, gir deg en vurdering og er du heldig så får du ekstra tips!

Tjen ekstra penger med flytting på flytteappen

Som student eller en ekstra hjelper kan det være vanskelig å finne en deltidsjobb som passer med timeplanen din. Flytteappen gir deg en fleksibel arbeidstid, slik at du kan tilpasse jobben din rundt studiene dine. Du kan selv velge når du vil jobbe og hvor mye du vil jobbe. Dette gjør at du kan tjene penger mens du fortsatt har tid til å fokusere på studiene dine. Last ned appen som student eller en hjelper-

Fordeler for studenter og hjelpere

Med Flytteappen får du ikke bare en fleksibel arbeidstid, men også en god lønn. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, og du vil kunne tjene fra kroner 300 per time. Dette gjør at du kan tjene penger på en enkel måte og skattefritt opp til kroner 2000, samtidig som du hjelper andre i deres flytteprosess.

Hva kreves av deg?

Vår studenttjeneste er egnet for studenter og hjelpere som er sterke og i stand til å løfte tunge gjenstander, og som ønsker å jobbe på en fleksibel måte. Vi gir deg også nødvendig opplæring og støtte for å sikre at du gjør en god jobb.

Så hvis du er en student som trenger ekstra penger og ønsker en fleksibel arbeidstid, kan du laste ned Flytteappen og registrere deg for å bli en del av vårt team. Med vår studenttjeneste vil du få en mulighet til å tjene penger samtidig som du hjelper andre.

Vår studenttjeneste gir deg også verdifull erfaring og ferdigheter som kan hjelpe deg i fremtidige karrieremuligheter. Registrer deg nå for å bli en del av vårt team og få muligheten til å tjene penger.