Finn riktige flyttebiler til din flytting

Riktig flyttebil og størrelse er viktig!

Flyttebiler for lokalflytting og langdistanseflytting varierer ut fra ditt flyttelass størrelse, adkomst på begge adresser, avstand, høyde, vekt og hvilken dato du skal flytte på! Flyttealliansen gir deg innsikt og hjelp til forståelse når du skal flytte. Så hva slags flyttebil og hvor mange flyttearbeidere passer best for deg?

Ulike typer flyttebiler til lokalflytting og langdistanseflytting

Liten varebilSmå varebiler fra 12 - 16 kubikkmeter lastekapasitet. Passer best for flytting av hybler, 1 -roms, enkelte møbler og gjenstander. Maks vekt er 3,5 tonn inkluder og innvendig høyde er under 1,8 meter.

Stor varebilBest for flytting innad byer som Oslo og omegn med tanke på adkomst og parkering. 18 - 20 kbm lastekapasitet, samlet vekt opp til 3,5 tonn. Løftelemmen løfter 750 kg Innvendig høyde opp til 2,2 meter.

LastebilStor lastebil fra 35 - 50 kbm lastekapasitet. Løftelem som løfter opp til 2 tonn. Innvendig høyde opp til 2,4 meter. Kan være vanskelig med parkering og adkomst. Passer best for langdistanseflytting.

Hvor mange flyttearbeidere trenger du?

Den mest populære bestillingen

Flyttebil og 2 mann
Flyttebil og 2 mann

En flyttebil og 2 mann er den mest populære flyttetjenesten og passer best for flytteoppdrag med boligstørrelser opp til 70 - 80 kvadratmeter som er vanlig møblert og ferdig pakket. Tilkommer det flere etasjer på en av adressene eller begge adressene lønner det seg å bruke 3 mann istedenfor.

Til store flytteoppdrag og nedpakking

Flyttebil og 3 mann
Flyttebil og 3 mann

En flyttebil og 3 mann benyttes ofte når det er en stor bolig, dårlig adkomst på en eller begge adressene eller flere etasjer. Ved mange etasjer kan flyttearbeiderne dele opp etasjene seg imellom og hjelpe hverandre med tunge tinger og møbler.

Enkelt gjenstander og mindre flyttejobber

Flyttebil og 1 mann
Flyttebil og 1 mann

En flyttebil med sjåfør er best til å bestille hvis du vil hjelpe til selv eller med dine venner, (økonomisk flytting).  Husk at flytteforsikringen er redusert hvis du og dine venner deltar, så husk å pakke riktig og forsvarlig!