Kontakt oss - Motta gratis flyttetilbud i dag

Kontakt
Kontakt

For å sende en forespørsel om flytting, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor med nødvendig informasjon. Vi vil distribuere skjemaet til våre ulike medlemsbedrifter i Norge, slik at du kan motta tilbud og assistanse fra flere pålitelige kilder.

Fyll ut skjemaet og få et rakst svar fra vårt team! 

Velkommen til Flyttealliansen, en ledende ikke-statlig organisasjon (NGO) dedikert til å lette byrden og forbedre opplevelsen av flytting for enkeltpersoner og familier i Norge. Vi samarbeider med et bredt nettverk av pålitelige og profesjonelle flyttebedrifter som er medlemmer av Flyttealliansen.

Forskjellen mellom å sende inn skjemaet og Flytteappen

Når det gjelder å planlegge og organisere flyttingen din, tilbyr Flyttealliansen to forskjellige alternativer: sending av flytteforespørsel via skjemaet eller bruk av vår moderne Flytteapp.

Ved å sende inn skjemaet gir vi deg muligheten til å ha direkte kontakt med våre medlemsbedrifter for mer detaljert planlegging og organisering. Du kan kommunisere direkte med flyttebyråene og få skreddersydde tilbud basert på informasjonen du har oppgitt i skjemaet. Dette gir deg også muligheten til å sammenligne forskjellige flyttebyråer og velge den som passer best for dine behov.

På den annen side tilbyr Flytteappen en moderne og praktisk tilnærming til flytting. Med vår online flyttingstjeneste kan du se flyttebiler i sanntid på et interaktivt kart og enkelt velge den som er nærmest deg. Du kan også dra nytte av vårt integrerte betalingssystem for en sømløs og trygg transaksjon.

Flyttealliansen moderniserer flyttebransjen med teknologi, og vi forstår betydningen av å tilby innovative løsninger. Samtidig erkjenner vi at tradisjonelle metoder fortsatt har sin verdi. Ved å tilby skjemaet for flytteforespørsel tar vi hensyn til at noen kunder foretrekker en mer tradisjonell tilnærming til planlegging og samarbeid med flyttebyråer. Vi ønsker å imøtekomme alles behov og gi deg valgmuligheter når det gjelder å gjøre flytteopplevelsen så problemfri som mulig.

Uansett hvilken metode du velger, kan du være trygg på at Flyttealliansen er forpliktet til å tilby pålitelige flyttetjenester og effektive løsninger som møter dine spesifikke behov.

Velg det alternativet som passer best for deg, og la oss hjelpe deg med å gjøre flyttingen enklere og mer effektiv.

Flyttealliansen - Din partner for moderne og tradisjonell flytting.

Åpningstider:

KONTORTID

  • Mandag til fredag: kl.08.00 - 17.00

  • Lørdag: Stengt

  • Søndag: Stengt

TELEFONTID

  • Mandag til fredag: kl.08.00 - 18.00

  • Lørdag: 09.00 - 18.00

  • Søndag: Stengt

STYRELEDER / WEBANSVARLIG: Frank Karlsen