Fremtidens flyttetjenester for enklere og pålitelig flytting i Norge

Kvalitet og høyere standard i flyttebransjen med Flyttealliansen

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner over hele landet. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer som gjør at man finner veien til nye omgivelser. Våre kunders ønsker er det sentrale fokuset. Vi mener at det er nødvendig å digitalisere flyttebransjen for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Derfor har vi et ekstra fokus på teknologi og data!

Flyttealliansen er en forening som representerer et nyskapende konsept innenfor flyttebransjen i Norge. 

Vi har som mål å heve kvaliteten og standardene i bransjen, samtidig som vi tilbyr brukerne en enklere og mer pålitelig måte å organisere flyttingen på. Her er noen av hovedpunktene som kjennetegner Flyttealliansen:

  1. Oversikt – Fremtidens flytting: Flyttealliansen tilbyr en unik online CRM der hvert enkelt flyttebyrå fra hele Norge kan representere seg. Gjennom vår innovative CRM (Din flytteportal -  Appilo) kan profesjonelle flyttefirmaer med et dashboard få full oversikt og statistikk over ansatte, flyttebiler, flyttejobber, regnskap, oppfølging og vurderinger fra kunder - Alt i et system!

  2. Leadsgenerering - Betaling per klikk: Unngå unødvendige penger på annonser og leads som ikke gagner din bedrift. Motta leads som er direkte tilpasset din bedrift som du selv velger.

  3. Konfliktløsninger – Håndtering av tvister og uenigheter: Vi forstår at det kan oppstå uenigheter eller tvister mellom brukere og flyttebedrifter, spesielt når det gjelder betaling eller skader på flyttegods. Flyttealliansen har et dedikert team som jobber med å løse slike konflikter på en rettferdig og profesjonell måte. Vår målsetting er å sikre at både brukerne og flyttebedriftene opplever en trygg og god flytteprosess.

  4. Motarbeidelse av svart arbeid og sosial dumping: Flyttealliansen tar et sterkt standpunkt mot svart arbeid og sosial dumping i flyttebransjen. Vi arbeider aktivt for å bekjempe ulovlig virksomhet og sikre rettferdige vilkår for alle involverte parter. Gjennom vårt organiserte nettverk av flyttebyråer skaper vi trygghet og sikkerhet for både brukere og ansatte.

Flyttealliansen og flyttebedrifter

Flyttealliansen er dedikert til å forbedre kvaliteten og standardene innen flyttebransjen i Norge. Som en del av vårt engasjement arrangerer vi kurs og opplæring for å opplyse og sertifisere ulike bedrifter som utfører flyttetjenester. Vårt mål er å sikre at alle medlemmer opprettholder høy faglig kompetanse og leverer pålitelige og profesjonelle tjenester til kundene.

I tillegg til kursene våre, er Flyttealliansen aktiv på sosiale medier. Vi bruker disse plattformene til å spre kunnskap, dele nyttige tips og råd, og informere om de siste trendene og utviklingen i flyttebransjen. Vi oppfordrer også til dialog og samarbeid mellom medlemmene våre, slik at de kan dra nytte av hverandres erfaringer og kompetanse.

Ved å arrangere kurs og være aktive på sosiale medier, streber Flyttealliansen etter å skape et fellesskap av dyktige og kunnskapsrike flyttebedrifter. Gjennom sertifisering og kontinuerlig læring, sikrer vi at våre medlemmer er oppdaterte på de nyeste standardene og praksisene i bransjen. Dette bidrar til å heve flyttebransjens omdømme og tillit blant kundene, samtidig som det gir en trygg og pålitelig opplevelse for de som trenger flyttetjenester i Norge.

Rangerende nettsteder laget av Flyttealliansen

Flyttebyrå.no
Pianoflytting.no
Flyttebyråkatalogen
Sammenligning
Flyttegutter