Hvordan skaffe flere flytteoppdrag?

06.06.2023

Å skaffe flytteoppdrag fra byer og steder i Norge selvstendig kan være en utfordring, men det finnes flere metoder du kan bruke for å markedsføre ditt flyttebyrå og tiltrekke deg kunder.

I tillegg kan du dra nytte av å være medlem av Flyttealliansen og utnytte fordelene vi tilbyr med din egen flytteportal med integrerte leads fra Flyttebyrå.no

  1. Optimaliser nettstedet ditt: Sørg for at nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer (SEO) slik at det vises høyt i organiske søkeresultater. Bruk relevante søkeord og sørg for at nettstedet ditt har kvalitetsinnhold og en oversikt over tjenestene du tilbyr. Dette vil gjøre det lettere for potensielle kunder å finne deg når de søker etter flyttebyråer i ditt område.

  2. Bruk lokale SEO-strategier: Målrettet lokal SEO kan hjelpe deg med å øke synligheten i ditt geografiske område. Registrer deg på lokale forretningskataloger, opprett en Google My Business-profil og oppdater den med relevant informasjon om din bedrift. Få positive anmeldelser fra fornøyde kunder på Google og andre relevante plattformer for å bygge et godt omdømme.

  3. Samarbeid med andre bedrifter: Bygg relasjoner med andre lokale bedrifter som kan henvise kunder til deg. Dette kan inkludere eiendomsmeglere, utleieselskaper, interiørdesignere eller andre relevante samarbeidspartnere. Tilby incentivordninger for disse samarbeidene, for eksempel provisjon eller rabatter.

  4. Bruk sosiale medier: Opprett profiler for ditt flyttebyrå på populære sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram eller LinkedIn. Del relevant innhold, legg ut bilder og videoer av dine oppdrag, og engasjer med potensielle kunder og følgere. Sørg for å oppmuntre til anmeldelser og anbefalinger fra fornøyde kunder.

  5. Bygg et godt omdømme: Fokuser på å levere høy kvalitet og god kundeservice. Gode anmeldelser og omtaler fra tidligere kunder er en effektiv måte å bygge et positivt omdømme på. Oppfordre kunder til å gi tilbakemeldinger og vurderinger på relevante plattformer og vis dem på ditt nettsted eller sosiale medier.

Når det gjelder medlemskap i Flyttealliansen, kan det være en fordel å dra nytte av vår synlighet og markedsføringstilbud. Ved å være en del av vårt nettverk, kan du potensielt øke eksponeringen for ditt flyttebyrå og tiltrekke deg flere kunder. Husk imidlertid at det er viktig å opprettholde et godt omdømme og gode anmeldelser, da dårlige omtaler og vurderinger kan påvirke din synlighet og tiltrekke mindre oppmerksomhet fra brukere av appen. Her er noen flere tips for å utnytte medlemsfordelene til Flyttealliansen:

  1. Optimaliser din Flyttealliansen-profil: Sørg for å oppdatere profilen din på Flyttealliansens app med relevant informasjon om din bedrift, tjenester, kontaktinformasjon og eventuelle spesialiteter eller unike tilbud. Legg til bilder og videoer for å gi potensielle kunder en bedre forståelse av hva du tilbyr.

  2. Få positive anmeldelser: Oppfordre dine kunder til å gi deg positive anmeldelser og vurderinger fra ditt din flytteportal. Dette vil bidra til å bygge tillit og tiltrekke flere kunder. Sørg også for å svare på anmeldelser, både positive og negative, på en profesjonell måte for å vise at du bryr deg om kundenes tilbakemeldinger.

  3. Utnytt markedsføringstilbud: Dra nytte av eventuelle markedsføringsmuligheter og kampanjer som Flyttealliansen tilbyr til medlemmene. Dette kan inkludere å delta på messer, nettverksarrangementer eller kampanjer rettet mot potensielle kunder. Hold deg oppdatert på deres kommunikasjonskanaler for å være klar over alle tilgjengelige muligheter.